Как българските ютубъри ви лъжат

  Показвания 98,754

Emil Conrad

преди 6 месеца

Код "Emil10" за отстъпка в Footshop - footshop.bg/
Инста - emilconrad
Подкаст (всички платформи) - anchor.fm/emilconrad

Коментари
Yana Stancheva
Yana Stancheva преди 2 дни
Най-смисленото видео! 👏💯
Съни Михайлов
Съни Михайлов преди 20 дни
Браво Емо, Ето мнението ми за теб: Честен, Искрен,Добър, харесва ми че не промотираш мърча си което е супер досадно, защото около две минути Айде БГ рекламират книгите си, тениските си и слуитшърите си. Не лъжеш като Сандеф и Стела, Айде БГ, Дени,....... и още много.
Съни Михайлов
Съни Михайлов преди 20 дни
Значи Адисън и Чарли печелят милиони
Съни Михайлов
Съни Михайлов преди 20 дни
първото 100% е Дени
Anna Bekiarova
Anna Bekiarova преди месец
Не бих дала 60 лева за суйчър на който пише просто някакво Име плюс материята не е кой знае какво качество че да е толкова скъпо😒😑(мое мнение)
Ivailo Fc
Ivailo Fc преди месец
Демек си гей?
Killer Hentai
Killer Hentai преди 2 месеца
Айде бг напуснаха чата Stan и Stefie напуснаха чата Чефо напусна чата Като цялото половината ютуб напуснаха чата...
Martin bekyarov M
Martin bekyarov M преди 2 месеца
Aboniraite se za kanala mi M Martin bekyarov
viktoria626
viktoria626 преди 2 месеца
Човек Емо уникален си единствените видеа който гледам от България са твойте и на Чарли Танев
Monica Ivanova
Monica Ivanova преди 2 месеца
Стани професор
Andreya
Andreya преди 3 месеца
Абсолютно съм съгласна с теб!!👍🏻💖
Aleksandrina Borisova
Aleksandrina Borisova преди 3 месеца
Най-нечестният ютюбър е стан , тъй като си личи колко насилствено и фалшиво говори и се държи , лъха на превзетост и просто е доста грозно цялото му отношение към последователите му. Човек , който се мисли за нещо повече от останалите и се опитва да го прикрива. Неискреността му се усеща , още повече съм чувала преди няколко години за надменно държание с наистина малки дечица , които го харесват . Харесва ми много , че продължаваш да правиш видеата си и да се развиваш , АБСОЛЮТНО НОРМАЛНО е съдържанието ти да не е същото като от преди 5,6 години , но си прекрасен и най-вече коректен , което не остава незабелязано.
j0zefina
j0zefina преди 3 месеца
Приличаш на Kevin Stratvert доста стабилно.
Гергана Славова
Гергана Славова преди 3 месеца
Истинският Емил Конрад !!! Директен и открит с голяма усмивка ,а що се отнася до фалша той веднага се усеща 😊.
Г-н Георгиев
Г-н Георгиев преди 4 месеца
Браво, Емиле нещата трябва да се казват с истинските имена
Maria-Isabell Yordanova
Maria-Isabell Yordanova преди 4 месеца
Бях на 13 когато започвах да те гледам , сега съм 21 и още съм тук 🤟🏼
Kalina I.
Kalina I. преди 4 месеца
Най-накрая някой да каже истината.Евала.И Чаках с нетърпение някой да подхване тази тема , защото ми се втръсна от хора, правещи видеа, които правят едно и също като другите ютюбъри.Един видял, че прави видео за телевизор Самсунг, как го купил със собствени пари видиш ли.а всъщност е спонсорирано видео и си личи .Кой ще даде 2000-3000лева ,че и повече за такъв телевизор( от тези новите, които са като картини)? Отваряш на друг видео гледаш още доста хора направили подобни видеа с този телевизор , отново купили го със собствени средства. Аз лично много се дразня, когато правят спонсорирани видеа, но не го казват и мислят, че ние зрителите не го разбираме това и никога няма да го разберем.Мислят си, че сме будали, но не е така.Просто е досадно .Също така изнервящи са видеата( поне за мен) от типа "Какво има в моята чанта", като в това видео изведнъж се появява продукт (който е спонсориран) , който видиш ли ползват от много дълго време и им е любим.В същото време този продукт е показван в още видеа под формата на подобно съдържание .Относно това за мърч, винаги ми е било интересно и любопитно , за да имате собстен мърч, няма ли как да измислите нещо наистина креативно и интересно като дизайн на даден продукт , а не някаква си обикновена тениска със щампа ? Много смислени неща каза .Бях те отследвала, защото видеата ти не бяха моите, но сега отново се абонирам за теб, защото виждам колко смислено разсъждаваш.Преди да се промени ютюб следвах много хора, но откакто повечето имат канал с цел печалба и не са толкова искрени - рязко отследвах 99процента от тях.В едно друго видео говореше и за ютюбърите използвали децата си във видеата - там също каза доста смислени неща и аз също не мога да проумея защо го правят..
Monika Ugrenova
Monika Ugrenova преди 4 месеца
За протокола - набори сме с теб :D
Monica Mett
Monica Mett преди 4 месеца
Malko kusno i sugurno nqma da vidish, no iskah da kaja che lichno az izrastnah s teb,nauchih dosta i spored men nachelo s felix ti si mi ot lyubimite hora, simply bc of the amazing character Since 11 till 20
Ава Кунева
Ава Кунева преди 5 месеца
Гергана Димитрова, Антоанет Пепе, Валери Йорданова, Стан и Стефи, Чоко, Пикпук, Николчето, The boxing Antelope, Анди Студио са едни от най - фалшивите ютюбъри...
Peachy Tune
Peachy Tune преди 5 месеца
Отдавна не бях гледала твои видеа и ми харесват доста повече от преди няколко години :)
Ели Нора
Ели Нора преди 5 месеца
Аз съм на 10
malvinnah
malvinnah преди 5 месеца
Страхотен си. Аз те гледам от началото и все още се възхищавам на всичко смислено, което обличаш в думи. Всички бюти гурута са толкова престорени, че чак е смешно и по-скоро бих намразила продуктите, които толкова агресивно промотират,а уж невинно и искрено нали, отколкото да ги харесам. Всяка втора е инфлуенсър, а щом бг ютуб арената се напълни и с хора от други държави, които са дошли тук, защото нямало много конкуренция и по-бързо ще се издигнат т.е ще изкарат пари лъжейки ни...то за какво говорим. Остани завинаги толкова искрен.
Evgenia Angelova
Evgenia Angelova преди 5 месеца
Истинските хора винаги ще се откроят и ще продължат да са актуални точно заради автентичността си.
noxzwer
noxzwer преди 5 месеца
Чоко left the chat
Фейза Сашенкова
Фейза Сашенкова преди 5 месеца
Аз съм на 24 😂 Гледам те от 4г.
Никол Георгиева
Никол Георгиева преди 6 месеца
4:04 аз съм на 11
InSzanity
InSzanity преди 6 месеца
Много от бг ютубърите според мен са скучни и въобще не изглеждат все едно харесват това което правят. Ти поне знаеш какво е качество и как да поддържаш вниманието на зрителите
petar petrov
petar petrov преди 6 месеца
Ей ти си могъл да бъдеш малко по-искрен само да не забравяме, че инфантилното ти поведение от миналото ти е донесло печалба и популярност на гърба на недораслите идиоти в държавата ни. На 20 г. не се брои да си дете освен ако наистина не си инфантилен а при теб детинското ти е манипулацията на твоят бизнес с цел интерес. На 20 години трябва да си повтарял поне два класа за да говориш за училище или наистина да не можеш да напуснеш детинското си поведение от училище а ти точно така и се държеше да не говорим, че книгата ти носи заглавие насочено към децата в училище. Да падаш на нивото на деца или просто това да е твоето ниво НЕ Е НОРМАЛНО ! Да си 20 годишен недорасъл ........ Ти искаш имена на Ютюбъри, за които мислим че ни лъжат. The Clashers защото другите не са много известни и не ги знам. Всъщност той не лъже а папагалства. Това е човекът който не направил нито ама нито, нито, нито, ЕДНО СВОЕ СОБСТВЕНО ОТКРИТИЕ В ЖИВОТА СИ но пробутва нон стоп всякакъв вид видеа със всеизвестни информации. С други думи Слави Клашъра е тотален плагиат и колекционер на чужда информация, книгите са му на тази основа. Баси мистериите братче той не се е раждал когато те са описвани и разказвани от други хора. Нещата, които не искат да знаете. Хахаха ... Нон стоп реклами на купища боклукчийски продукти или на технологии, които средно статистическия българин с бюджета който разполага не може да си ги позволи. Той няма да се спре. Няма да спре да взима от чуждите открития или от други източници на информация каквато и да е информация да я внедрява като разкази в своите видеа и от там да трупа интерес на гърба на необразованите хора. Той все пак е със самочувствието, че е учителят на българската нация. Той винаги представя неща, които са открити десетилетия назад дори но не са открити от него самият. Плагиат на информация това е точното му определение и не само видеата му но и събирателната му дейност в книгите му се базира на този подход. Всичко за което разказва като опит не е дело на неговата лична креативност а е опит от други източници на информация.
Emil Conrad
Emil Conrad преди 6 месеца
Много точно е начина на описание на всичко, за което става въпрос и ми беше приятно да го изчета. За съжаление наистина нещата не са много ок, но предполагам, че и търсенето на подобни неща е провокирало правенето им.
petar petrov
petar petrov преди 6 месеца
Аз мисля, че си личи че съм много бъбрив от коментарите ми. Винаги съм бил такъв. Искам да ви кажа нещо Г-н Конрад за 10 години ние като общество не сме израснали да общуваме нормално, толерантно по между си, зряло и приятелски. За това всеки е отделен свят. И такива, които отблъскват как да искаш с тях приятелства да изграждаш след като примерно са лицемерни, подигравателни, масово хората себе си не са погледнали на другите се подиграват. Ние живеем в ехидно общество. В егоистично, хладно, безчовечно. Другия до теб е повече с манталитета, че ти си му конкуренция и го засенчваш и не тръгва с добро към теб като те види, че си по-добър от него. Хората наоколо са завистливи. Ето моя лична оценка от моите наблюдения не към ютюбъри а към обществото. Към публиката, която може да бъде публика на всеки ютюбър. Аз бих отделил време във връзка с видеото тук. Не е проблем само вниманието с видеата. Аз Г-н Конрад вашата книга не съм я чел но тя е конкурентна на други книги в книжарниците. Мисля, че сте разглеждали какви глупости се продават по книжарниците. Никой не се нае да критикува глупостите с дезинформация и простотия на фантасмагориите пробутвани на обществото нали ? Е аз бих отделил повече време за ютюб. Имам го. И веднага ще оставя тук коментар може би след време цитирайки конкретни имена и видеа какъв безумен абсурд са. Защо ми е да се ровя в черния списък баси :D На кой в обществото ще отворя очите като му кажа пързалят те яко с това, с това ,с това и с това. По-добре всеки да филтрира сам за себе си така или иначе сме общество на отделни светове. ;)
petar petrov
petar petrov преди 6 месеца
​@Emil Conrad Виж сега аз също се занимавам с изкуство. Знам и съм наясно примерно колко време отнема режисирането на едно видео. Заснемането му е в пъти по лесно от режисирането. Айде една сцена можеш да я изиграеш 10 пъти може и повече и колкото повече я играеш толкова после се чудиш кой от заснетите моменти е най-подходящ и добър.Може и от първия път да се получи това което си искал. Не казвам, че е лесно.Да не говорим, че се иска концепция какво ще представяш пред хората. Аз съм те гледал отдавна но си спомням, че ти влизаш в ролята на няколко персонажа, които изглеждат че водят някакъв диалог по между си и всеки с отделни реакции спрямо другия а всъщност си един същи човек в няколко роли. Всеки един от тях се заснема по отделно, ти сглобяваш кадрите, превръщаш концепцията ти за диалог между персонажите ти във видео и плюс това използваше лайт мотиви със звукът, с музиката, дори персонажите най-запомнящия и успешния Силвето според мен те също искат нови и нови идеи. Ти и с това будеше любопитството на хората. Какво ли е направила Силвето този път ? хаха За мен Силвето е образът на средностатистическата ''умна кифла'', която и до днес може да се срещне почти зад всяка врата въпреки, че са минали 10 години сигурно от появата й. Моето мнение е , че Силветата в тази страна са си толкова зрели колко са били и преди 10 години и това са си техни проблеми. От години едно твое видео не съм изгледал. Гледал съм когато бяха във Vbox7 не тук. Т.е. още в самото начало. Признавам си и до днес не го разбирах това как така си завършил висше, владееш чужд език и си насочен към подрастващата аудитория. То поне, че си ги забавлявал с нещо и това го има но признах си го вече далече ми е от моите интереси. Виж не съм някакъв гаден хейтър. То дори тази дума вече се изтърка. Самата дума хейтър за мен и тя се появи някъде там из инфантилните умове. Внимавам какви ги пиша, че сега ще излезе че аз съм някакъв лош човек критикуващ мисленето на хората в интернет. За мен интернет и директния контакт face to face са си почти едни и същи неща. Тъжна е картинката за мен лично масовият интерес към какви неща е насочен. Такъв ни е заобикалящия свят. И вместо да сме в конфликт с него по-добре да се заобикаляме и да не си даваме уроци по възпитание. Аз изобщо не съм от консервативните :D От скромните съм. В личния си свят създавам изкуство, дадено ми е мога го, разбирам го никога не съм търсил внимание и интерес към мен. Не съм се пробутвал на който и да е ме харесва. Зъл съм като човек, че с един поглед критикувам остро. То и затова въпросният фитнес ютюбър влезнах, видях канала му и директно му го казах. Съветите ти за нищо не стават. Не го пожалих. Аз не искам да падам на нивото на някой който пробутва идиотщини и си позволих да му го кажа, че точно това прави. Защото онова си витае и то в неговия си свят и не търпи критика и се мисли за перфектния пример и перфектния учител на хората. За мен това е резил. Не може да си станал 30+ и да се взимаш толкова на сериозно за пред хората. Извинявай я погледни колко хора танцьори, атлети, спортисти, такива от филми 18 + и т.н. изглеждат идеално но не се пробутват по наглия начин. За мен е нагло да кажеш на хората какво да сервират в чиниите си. Обидно е с лицето си да им кажеш не е много О.К. да нямате плочки по корема. Г-н Конрад много хора изгубиха плочките по коремите си в последните 10 г. ставайки бачкьори в тази страна или някъде на вън но не са си изгубили характерите и акълите си. Те тези хора повече тях ги очуква живота заради добротата им. Не мисля, че е правилно хората да бъдат съдени грубо и най-вече да им се вкарват комплекси. И аз съм имал плочки в момента имам само плоско коремче утре пак мога да си направя. Ще си направя отново и ей такива с тъпите характери бих ги правил за 2 стотинки и това е.
Emil Conrad
Emil Conrad преди 6 месеца
Не си ме засегнал с абсолютно нищо, такива коментари ме радват най- много, защото се води дискусия. Може нещата, които правя да не изглеждат винаги много сериозни и да не са, но със сигурност моята професия (не сравнявам с други) си е тежка работа и не е с работно време, а си е живота ми. Този казус с приятели сме го водили, които казват “ на теб ти е лесно”, а аз се опитвам да обясня, че не може да се сравняват и по-скоро не бива неща, които са със съвсем различно естество.
petar petrov
petar petrov преди 6 месеца
@Emil Conrad ​ @Emil Conrad Извинявай но за мен професия ютюбър не е много сериозна професия ама колкото ще пари да им дават на такива хора защо 99% от хора, които правят истински полезни неща за обществото не седят на столче. Извинявай, че съм те определил като човек с детинско поведение но от твоите видеа така ми изглеждат нещата в моите очи. Аз виждам себе си на 20 г. примерно какви неща са ме вълнували и като ги съпоставя с твоите, които ги представяш съжалявам но не ми изглеждат сериозни. Те деца на възраст по-малка от нашата вече са се захванали здраво за живота и бачкат с къртовски труд. Това е трудът който аз лично уважавам като човек. Такъв ми е мирогледа. Не казвам, че не ми е било забавно с теб в разни моменти в които си правил пародии на какви ли не хора. Ти дали ще ги правиш или не те тези с видовете поведения, които не се усещат и не се чувстват засегнати с нищо още си виреят в обществото и явно това са си естествени процеси. Между другото влогърите за, които си ми споменал изобщо не са ми познати но може и да ги разгледам. И аз като човек сядам понякога да гледам ей така за релакс включително Клашъра но за мен напоследък най-сериозния и интересен човек в интернет със своя платформа, който се е появявал това е Станислав Цанов. Можеше да има повече такива като него ако бяхме по сериозни. Всеки си има интереси нали знаеш и да хората имат право на свобода да избират какво да гледат. Обаче нещо издразни ли ме аз много рядко пиша коментари и още по рядко чета. Четенето ми от преди години до някаква степен ми е помогнало за себе си аз да се ориентирам сред какво недорасло общество се намирам. Казвам го директно. Колкото до хейта ми един път наплюх един грозен фитнес инструктор популярен ютюбър хаха и не му се понрави като му казах истината. Падението беше огромно с безполезни съвети в едно видео озаглавено ''Как да се храним под карантина'' хаха Ти разбираш ли що за простотия и идиотия е това ? Казах си личното мнение, че за мен от него сериозен човек не става и той естествено, че се обиди и после реши да гадае аз какъв съм в личния си живот. Обяснявах му се затова как аз изглеждам перфектно, справям се идеално със собствения си свят и не му хареса на човека. Аз му казвах истината а той злоби хахах че на мен гуру не може да ми бъде и започна с предположения мен да ме изкарва аз какъв съм. Колко други перфектно изглеждащи фитнес инструктури има, виждал съм и че в пъти по красиви чак такива нагли реклами със съвети как да живеем не бях виждал. Ей виж дано Силвето ме разбере, бих се радвал да видя някое видео в което ги е подпукала че мускули правят ама сгради не строят, ниви не орат, тежко не вдигат такива хора If you know what i mean :) Хубав и приятен ден ти желая и извинявай ако с нещо съм те засегнал. През моите очи публичното ти минало не ми е изглеждало сериозно. Не те следвам и съвсем случайно ми изникна това видео от снощи твоето. Изгледах го и за първи път те видях в светлината на по зрял човек. Ако така ще плюеш яко наред с истините за това къде сме попаднали може и по често да те гледам :)
Lol Vicky
Lol Vicky преди 6 месеца
Ngl Izabel за мен е една от най-фейк ютубари...преди беше забавна, but siiss просто не е възможно да си толкова ✨позитивен✨ all the time...like this shit fake bro... (сега нека всички 10 годишни да започнат да ме хранят)
Evil foxy BG
Evil foxy BG преди 6 месеца
Конрад май е гей...
Evil foxy BG
Evil foxy BG преди 6 месеца
Братле гей ли сии !??
Juan Peres
Juan Peres преди 6 месеца
Kato pochnah da gledam BGpost bqh na osem i gledah Pavel Kolev i Icaka ,teb,mirela lilova i oshte nqkolko ama ne pomnq...sega sum na 13 i vse oshte ti gledam klipovete..interesa mi kum klipovete ti ne se e promenil nishto che kato bqh na osem gledah suvsem razlichni neshta
Stanimira Andronova
Stanimira Andronova преди 6 месеца
Много си прав!
Buzz Buzz
Buzz Buzz преди 6 месеца
и като стана дума за градивна критика, да ти сипя и аз малко хейт :) поспри се, моля те, с тоя МЪРЧ... може ли в рамките на минута да го кажеш над 4 пъти? Кажи стоки, продукти, ала бала :) ако продаваш само тениски спокойно можеш да го заместиш с думата "тениски" или "тениски и какво ли още не" :) изприщиха ми се ушите от тоя мърч :P
Emil Conrad
Emil Conrad преди 6 месеца
За мърча ли говориш? 😂😂😂🤭
Dani Alex G.D.
Dani Alex G.D. преди 6 месеца
ти наистина казваш смислени неща и полезни за обществото, браво и благодаря
Hristina Dostova
Hristina Dostova преди 6 месеца
Мога да изброявам до утре, за измислени личности още ютубъри.... Антоанет Пепе, Мона Гочев, А Петканова.. Сценарии, продажби, рекламки, а реално не мисля, че това което показват има общо наистина с тях и с личното им мнение.
Hristina Dostova
Hristina Dostova преди 6 месеца
🤣😂😊👍👍👍
Iskren Petrov
Iskren Petrov преди 6 месеца
Andy studio, Aide bg, Pickpuck i Nikolcheto, The clashers, Stan i Stefi, The boxing antelope, Geri Petkova, Elexa, Elyasa and many others left the video
Max Georgiev
Max Georgiev преди 6 месеца
Не е зле ,че някой се замисля и говори над това.Трябва редуциране на българските ютубъри.They fucked up children’s brains .И да се мисли за резултатите! Мислиш ли,че BGpost за децата днес е както телевизията за теб ,когато си бил на 12?
MGV F88
MGV F88 преди 6 месеца
Не мога да се съглася с нещата които ти говориш, защото ти се правиш на жена. И ми е малко хмм. Сериозен ли е този човек. Като гледам, и на някои от книгите ти на корицата си като жена (не бих го приел на сериозно от такъв човек) Относно геймърите ти казваш, че не ги следват заради играта. Маняк, ако човека играещия играта не ме кефи как коментира, държи, и т.н няма да го гледам (независимо дали играта ме кефи). А и брат ти си правил реакций на съдбите, което означава, че има някои които те гледат само, защото харесват "Съдбите". Може да са малко, но ги има. Всички ютюбъри които аз гледам, и показват нещо казват, че им харесва и наистина така, защото виждам няколко дни след видеото, че го използва. За искреността си прав. Не винаги е същото държание пред камера, и на живо. И за критиката си прав. Трябва все пак да се ъпгрейтнат чрез тая критика.
Mariqna Decheva
Mariqna Decheva преди 6 месеца
Гледам продължаваш да се влияеш от Шейн Доусън..... и скечовете и мърча и извиненията.
aleks_Vlogs
aleks_Vlogs преди 6 месеца
Много си прав.Много ми хареса всичко което каза.Имаше неща който аз съм си мислел като мърча това са прости тениски с лого върху тях.
BG.Dragon 1
BG.Dragon 1 преди 6 месеца
ot 3 godini imam samo 100 abonata i prodyljavam da pravq content za tova koeto haresvam...za6toto mi e priqtno...zabavno mi e da snimam videota i nikoga ne sym mislel 4e 6te izkaram ne6to...
Rady Spasova
Rady Spasova преди 6 месеца
Следвам те от по- несериозните ти години и сега като те слушам определено си пораснал, израснал!!! Звучиш много откровено честен! И аз мисля, че всеки е преди всичко човек, който трябва да има личен живот, а не да се споделя всичко публично! Релаксирам като те слушам...
Arsen Samokovski
Arsen Samokovski преди 6 месеца
Човек ти току-що описа Дани Студио
Georgi -
Georgi - преди 6 месеца
Трябва да си по директен. Много увърташ и се обясняваш. Можеш да кажеш просто ,че Стела и тоя другия правят контент за шест годишни, а те са на по четиресе и готово.
БРАДОВЧЕДСКИ ВОЙНИ
БРАДОВЧЕДСКИ ВОЙНИ преди 6 месеца
Аз съм на 9г почти 10
София Герова
София Герова преди 6 месеца
Радвам се, че в България има искрени хора като теб.
viktoriq vasileva
viktoriq vasileva преди 6 месеца
Pomnq kato malka kak ti gledah klipovete, koito bqha po-detski i mn me kefeha, a sega s vremeto kato az porasnah zapochnah da razbiram noviq ti kontent! Super si!!! (na 13 sum zvuchi vse edno kazvam che sum na 20, no naistina razbiram kontenta ti i me kefi)
F0x! GL
F0x! GL преди 6 месеца
3:59 аз съм на 13 и те гледам защото ме радваш и мотивираш да съм себе си 🤣 това не е странно
Hristo Penkov
Hristo Penkov преди 6 месеца
murhsa ti si sushtiq naprai pari ot tiq raoti posle laish
Julia Baleva
Julia Baleva преди 6 месеца
ъъъ тъй като не съм много на "ти" с ютубърите, та ако някой може да ми подскаже, за кого говори ... ще съм благодарна :D :D :D
Viktor Ivanov
Viktor Ivanov преди 6 месеца
Sick hoodie tho
Sheni
Sheni преди 6 месеца
Ти си на 30??? Мислех, че си на 24. Ехх времето лети, гледам те още от 2017
Elena Chicheva
Elena Chicheva преди 6 месеца
I stan when Emo spell the tea :^
Никол Ангелова
Никол Ангелова преди 6 месеца
ей, хубавец ❤️ знаеш ли, че много биха ти отивали флешове?
Val Pashova
Val Pashova преди 6 месеца
Топ си🔥🔥🔥🔝🔝🔝❤👏👏👏
deelonstreet
deelonstreet преди 6 месеца
Прав си. Може да нямам голяма аудитория но нямам и лоши коментари.
existencialna kriza
existencialna kriza преди 6 месеца
Da jivee social media
Niki Kolev
Niki Kolev преди 6 месеца
Браво,Емо !
shelly McBike
shelly McBike преди 6 месеца
Евала за съветите, дано се вслушат в теб както ютюбърите така и всички останали хора които не са истински. Личния живот си е твое лично пространство и не си длъжен да ги споделяш определено. 👌✌
Biser Yanev
Biser Yanev преди 6 месеца
Много ме дразни Чоко защото не си признава че баща му е Юли Тонкин...
Микаела Балтова
Микаела Балтова преди 6 месеца
The shade tho 😳🤭💜
Kristina K. Kiselova
Kristina K. Kiselova преди 6 месеца
Мислех дали си струва да хвърля ей този комент или по скоро не, но ще го направя anyways. Слави, ако го видиш това, моля те спри се малко - не може 50% от target групата ти да са 9-13 годишни деца и ти да изнудваш за коментари, харесвания и абонамент, а какво остава пък да ги прехласфаш по това да купуват техника за по 50-200лв. wtf dude.
Nicole Nedyalkova
Nicole Nedyalkova преди 6 месеца
Относно това за сайта и губенето и печеленето на пари: За какво става въпрос?
Ели М
Ели М преди 6 месеца
Ти си един от първите ютубъри който започнах да гледам аз тебе много си те уважавам.
Мaria S
Мaria S преди 6 месеца
Емил Конрад е DRAMA CHANNEL
Emil Conrad
Emil Conrad преди 6 месеца
Lool
Дивна Драганова
Дивна Драганова преди 6 месеца
Съгласна съм, радвам се че някой се намери да го каже и отвори очите на много хора.
Adelina Teneva
Adelina Teneva преди 6 месеца
Ти, Цуро и Танев сте единствените, които следвам от години и за които си заслужава да отделям време, за да гледам какво качвате
Max Georgiev
Max Georgiev преди 6 месеца
Танев няма нишо общо с другите двама . Пиян,псува и няма търговски вид.Като Любо Жечев -останал е зелка в главата...
Vip_Atiny Forever
Vip_Atiny Forever преди 6 месеца
Aaaaa Силветоо липсваше бе жено😭😭🙄
СкандаУ Фен
СкандаУ Фен преди 6 месеца
Емо, ти, Крис Танев и Неделчо Богданов сте едни от малкото ютубари, които са искрени и правят интересен и различен контент за разлика от останалите ютубари. Естествено има и други като вас,но те са малко. Респект!
Pencho N
Pencho N преди 6 месеца
Не те следя, нема кво да се лъжем. Но това видео си го пуснах и ме задържа до края. Искрено е, хареса ми. Лично аз чух доста неща, които ми липсваше някой известен ютубър да каже. Доста фейк съдържанието, напоследък, залива тубата и от готино място се превръща в платформа за изливане на видео помия. Някои от хората, които следя, вече не качват и за мен лично тубата си остана място само за музика!
Emil Conrad
Emil Conrad преди 6 месеца
Благодаря ти 🙌🏼
Aleksandur Petkov
Aleksandur Petkov преди 6 месеца
Nachi i ti ni lujesh kvo se obqsnqvash 😀😀🤣🤣🤣
Emil Conrad
Emil Conrad преди 6 месеца
За?
Yoanna Ivanova
Yoanna Ivanova преди 6 месеца
Slavi the Clasher left the chat
maggie.
maggie. преди 6 месеца
ако трябва да съм честна, в началото когато намерих канала ти (може би 3,4 клас?) не те харесвах особено и гледах други бг ютюбъри, (които съм сигурна, че за поне някои от тях беше намекнато във видеото :Д) но сега след години, вече когато тотално съм се отчаяла от българския BGpost и гледам само 2ма човека на кръст, мога да кажа, че адски много ме кефиш и новият ти контент е наистина интригуващ. винаги като попадна на канала ти ми е интересно и не ми идва да се гръмна след клипа както при повечето. продължавай все така. ❤️
Emil Conrad
Emil Conrad преди 6 месеца
Много си мила💜🥺
Mihaela Ivanova
Mihaela Ivanova преди 6 месеца
Открих те, когато бях на 12.. сега съм на 20 и продължавам да те следвам. Имаше един период, в който спрях да гледам видеата ти. Предполагам съвпада с момента, в който си смени съдържанието на канала. Минах през много бг ютубъри, но честно казано само 3-4 канала имат нещо качествено, което могат да предложат.
Iliyana Stoilova
Iliyana Stoilova преди 6 месеца
Сега излгедах видеото! И бих желала да кажа също, че съм на 25 години и те знам още преди да открия BGpost от Vbox😁 Тоест със Силвето се познаваме отдавна. Преживял си много в кариерата си, ако може така да го нарека. И за пръв път гледам твое видео от годиииини насам. Умен, израстнал. Запазил чувството за хумор и автентичността. Аз самата стартирах BGpost канал и се замислих над всичко, което каза, че то не е, за да ме нарани, а да ми помогне. Благодаря ти!❤
Silver Wolf
Silver Wolf преди 6 месеца
Евалата за мърч коментара. Дрехи с щампа, голяма работа. Не като Радостин Кузманов с идиотския му Genesis. Само плямпа за "невъобразимото" качество на продуктите му и иска хората да кихат по 30+лв. на артикул. Мисли се за Steve Jobs, такъв иноватор. И също абсолютни продажници са всичките вече.
Iliyana Stoilova
Iliyana Stoilova преди 6 месеца
Благодаря ти, много полезно видео!✅
A K
A K преди 6 месеца
Човек гледам те от 13-14 годишен, в момента съм на 23! Не омръзваш, защото правиш интересен и качествен контент! Повечето са пълен Въздух! От Стан и Стела, до Сандеф и другата, Николчета, Антилопки и тем подобни въздухари! Емиле, ти си топа братле, обичам те!
Emil Conrad
Emil Conrad преди 6 месеца
Благодаря ти 💖
dima wants chanel
dima wants chanel преди 6 месеца
Емо, от доста време си мислех, че си станал много фалшив, събиращ се с други фалшиви публични лица, голям копирач на американските ютюбъри и привърженик на доста токсични имена в този сайт като Шейн, Джефри и тн. Това видео обаче доказа, че не съм била права. Крайно време е българските "content creators" да си променят поведението спрямо аудиторията им и да не ги лъжат по този начин. Ти си един от най-известните ютюбъри в страната и св надявам да си вземат бележка. Браво! Не е зле по-често да правиш такива видеа, белким бъдеш чут от когото трябва...
dima wants chanel
dima wants chanel преди 6 месеца
@Emil Conrad вярвам ти и се радвам, че не е. Още веднъж - съжелявам и браво!
Emil Conrad
Emil Conrad преди 6 месеца
То нищо от нещата, които по-горе описваш не е било така реално. 💖 благодаря ти
Десислава Димитрова
Десислава Димитрова преди 6 месеца
Тоя мърч на боклука Шейн вземи го метни в кофата и тогава върви да говориш кой какъв е...
Emil Conrad
Emil Conrad преди 6 месеца
Нали схвана, още в началото казах - нося го иронично. Не е мой дори. 🤡
Strong Arm Production
Strong Arm Production преди 6 месеца
Изрече истините трудни за преглъщане. Супер ! Kudos
Anders Guevara
Anders Guevara преди 6 месеца
Започнах да те гледам преди доста време още във vbox 😂 за фейк според мен със сигурност са Анди студио, Слави клашъра без съмнение, селската пръчка Николчето с нейната половинка която рекламираше на Ричард липовона 😂😂😂 Сандеф и половинката му разбира се, за Чоко мисля че на всички им е ясно освен на аудиторията му 40+, и още за които не се сещам просто вмомента
Anders Guevara
Anders Guevara преди 6 месеца
Евала Емо за това видео 👏👏👏👏 Няма ли да има скоро видео с леля ти ❤
TT9 tedaka
TT9 tedaka преди 6 месеца
Prav si
Savina Milenkova
Savina Milenkova преди 6 месеца
Радвам се ,че си открил биологичните ти родители ! Независимо каква ти е сексуалната ориентация,ти ще си останеш уникален !И старите ,и новите ти видеа са уникални !Винаги ме караш да се замисля , благодаря за което ! Единственият ютубър ,който не лъже си ти ! Наистина си уникален (знам ,че го казах 1000 пъти ,но си е вярно )
Savina Milenkova
Savina Milenkova преди 6 месеца
Никой няма смелост да направи такъв клип ,освен теб !Ето затова си най-честният и уникалния ютубър !Много си прав ,особено за мърча!Мислех ,че само мен ме дразни това ,че ютубърите си слагат името на мърча им .Мисля ,че мърча е нещо ,което казваш често или в ,което вярваш (като nohateland и други ).Ю туб, според мен преди беше за забавление ,сега всички го приемат като работа.Някои ютубъри правят реклама на фалшиви продукти само ,защото ще спечелят пари.Липсваше ми Силвето ! Благодаря,че я включи ! Наистина си уникален и много честен с нас ! Благодаря ,за което!
Valentin Aleksandrov
Valentin Aleksandrov преди 6 месеца
Освен за израстването на последователите си е хубаво,че спомена и за собственото си израстване и за факта,че си осъзнал,че нещо би било прието по по-лош начин въпреки шеговития замисъл и може би най-важното е ,че когато сам си правел някое от споменатите неща, не подмина да признаеш вместо да отричаш и визираш всички останали,което е типична черта на човека като цяло. Парите отдавна са над забавлението в ютуб, а лицемерието във видета започва да се усеща от всекк рано или късно и затова хората губят интерес към този тип ютубъри,които са 90% като цяло. Чудесно видео!
Rosica Ivanova
Rosica Ivanova преди 6 месеца
От 2014 те следя Емо , тогава бях на 18 сега съм на 25. Браво за думите ти! Каза много верни неща , за мен ти си най-добрия !
Reni R
Reni R преди 6 месеца
Много правилно!
Anna Andreeva
Anna Andreeva преди 6 месеца
Адекватните и осъзнати хора са наясно с цялата тази работа! Но проблемът е с по-малките, които сляпо и безрезервно вярват на тези ютюбъри! Няма проблем да се забавляваш и да ти се заплаща за работата, която вършиш, но да му се не види повечето са без капкчица мозък в главата си! Мен най-много ме дразнят всичките еднакви постове в инстаграм с най-обикновенни неща, които всеки ползва - вода, прах за пране... Съжалявам, но ми е неадекватно (и за това и отследвах 90% от българските "инфлуенсъри"). Евала за това, което правиш и за истината, която каза! ❤
Annie Yovcheva
Annie Yovcheva преди 6 месеца
Здравей, Емо! Много истини изрече в това видео! Бъди здрав! :)))
Асен Васков
Асен Васков преди 6 месеца
The Clasher : 1- за спонсорите ,спомняме си PS4😂 2- периферия -пълен noob 3- ревюта , пристрастен към марки и се чувствам манипулиран към даден Брант ! Обичам го ,но Крис Танев.... :играта с казиното е ясно ,че е ебавка ,но може би , той не го и крие Айде БГ : Нагаждачи Сандеф и Стела...пълна комерсиалка!!! -"ядем само синя ,червена,зелена ,черна и всякаква храна 🙄. И Тея пранкове . Ало ? 2017 ?!? Чоко -.. брат от съвети стана "Гуро" А вече взима и пари за "надъхващи сеанси " ..да се надяваме без "освобождаване "...не е интересно ,имаме си (за съжаление ) Юли Тонкин 😂😂😂😂 Та да 😅
Didi Sh
Didi Sh преди 6 месеца
Крис Танев буквално казва "Нека сега направим малко врътки, че имам да плащам сметки!" Спонсориран е slot v casino и не го крие изобщо! Той е един от малкото искрени ютубъри в днешно време!
MoKoMo Ki
MoKoMo Ki преди 6 месеца
Zashto si si iztril povecheto stari klipove
Emil Conrad
Emil Conrad преди 6 месеца
Защото не ми харесваха много неща в тях. 😂
Асен Васков
Асен Васков преди 6 месеца
Стар ли съм?! ,защото когато видях Силвето почувствах НОСТАЛГИЯ 😅😅😅
Da Gori
Da Gori преди 6 месеца
Обичаааамм теееее
An En
An En преди 6 месеца
Абсолютно са ми писнали есенни декорации, отваряне на кутии, сутрешна рутина, вечерна рутина, сладки клипове с бебета, клипове с кучета, гримиране и всякакво показване на дрехи, безумни класации, реклами и пак реклами, показване кой какво яде на закуска, с каква прахосмукачка чисти, ядене по цветове и не на последно място пранкове.
Familia Petrovi
Familia Petrovi преди 6 месеца
I kak rajdat...😲
Vasil Zahariev
Vasil Zahariev преди 6 месеца
Без значение от това дали коментарите са положителни, или са отрицателни, ако ги има, алгоритъмът на YT издига видеото по-нагоре в търсачката, така че ти реално печелиш и от негативните коментари.
Оценявам мърча на бг ютубъри
10:30
Emil Conrad
Показвания 74 хил.
Лъжите на ютубърите
13:22
Emil Conrad
Показвания 81 хил.
Hi, ДУБАЙ! - ЛУКС, ХРАНА, ПУСТИНИ!
14:51
Sen Çal Kapımı 39. Bölüm (Sezon Finali)
1:49:48
Sen Çal Kapımı
Показвания 2,7 млн.
Пиша на 100 попфолк певци
10:52
Emil Conrad
Показвания 215 хил.
Не си купувайте iPhone 12 Pro
10:07
Emil Conrad
Показвания 190 хил.
Какво си купих от OLX
11:19
Emil Conrad
Показвания 53 хил.
Струва ли си Apple Watch за 2500 лв?
11:47
Emil Conrad
Показвания 128 хил.
Направих си ДНК тест
10:09
Emil Conrad
Показвания 88 хил.
Новите YouTube пари!
2:35:53
The Clashers Gaming
Показвания 403 хил.
Открих биологичните си родители
12:24
Emil Conrad
Показвания 200 хил.
Hi, ДУБАЙ! - ЛУКС, ХРАНА, ПУСТИНИ!
14:51
Sen Çal Kapımı 39. Bölüm (Sezon Finali)
1:49:48
Sen Çal Kapımı
Показвания 2,7 млн.
ВИДОВЕ БРОКЕРИ И КЛИЕНТИ!
9:26
Pavel Kolev & Icaka
Показвания 26 хил.
МАЙНКРАФТ PANCAKE ART CHALLENGE!
10:13
Studio Queen's
Показвания 183 хил.
БЕБЕШКА СТАЯ - ГОТОВА ❗️
11:24
ARTi TV
Показвания 63 хил.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194. Bölüm
2:12:06
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Показвания 4,9 млн.
Godzilla vs. Siren Head in real life 哥吉拉大戰警笛頭
10:19
葉式特工 Yes Ranger
Показвания 47 млн.
КОЛКО ДОБРЕ НИ ПОЗНАВА: Надежда | Епизод 3
13:53
Suzie&Reni Georgievi
Показвания 61 хил.
Bir Zamanlar Çukurova 96. Bölüm
2:20:15
Bir Zamanlar Çukurova
Показвания 1,6 млн.